Corona proof georganiseerd

We staan in nauw contact met de gemeente en rekenen er vooralsnog op dat het evenement doorgang kan vinden. De SLOWTriatlon® kunnen wij op 1.5 meter coronaproof en veilig organiseren. Ook stellen wij een limiet aan het aantal deelnemers. Eind juni zijn naar verwachting de meeste Nederlanders minimaal eenmaal gevaccineerd.

Net als alle andere evenementenorganisaties kijken ook wij elke keer weer uit naar de persconferentie. Zijn er versoepelingen waardoor we meer kunnen en mogen? Of worden de regels juist aangescherpt? Vooruitkijken blijft niettemin lastig. Na elke persconferentie maken we een nieuwe afweging: laten we de SLOWTriatlon® doorgaan zoals we deze bedacht hebben of moeten we zoeken naar een nieuwe datum?

Nogmaals, met de kennis van nu gaan we er vanuit dat we op 26 juni met elkaar aan de start van de SLOWTriatlon® Groene Hart editie staan, omdat tegen die tijd, naar verwachting, tal van maatregelen zullen zijn afgeschaald. We maken eind april opnieuw de balans op en nemen dan een GO / NO GO besluit.

Bij niet-doorgaan komen we snel met een nieuwe datum later in het jaar.

De SLOWTriatlons®️ worden hoe dan ook coronaproof georganiseerd. Wat houdt dat in?

  1. De locatie Buitenplaats Kameryck is in het bezit van KIWA-keurmerk Covid-19 en voldoet aan de hoogste normen. Lees er meer over: https://kameryck.nl/kiwa-keurmerk-covid-19.
  2. We hanteren, op het evenement afgestemd, corona-protocol.
  3. We vragen de deelnemers om bij klachten niet te komen. Zij krijgen automatisch toegang tot een van de volgende SLOWTriatlons®️.
  4. Indien het evenement vanwege de dan geldende overheidsregels geen doorgang kan vinden wordt naar een alternatieve datum gezocht. Deelnemers kunnen ook hun inschrijfgeld terug krijgen.