Een hele SLOWTriatlon® in 2022?

Het bekendste verhaal over het ontstaan van de triatlon is een weddenschap, in een bar op Hawaii, die leidde tot het ontstaan van de ironman. Dat is nog altijd de belangrijkste wedstrijd van het jaar. De ironman, ook wel de klassieke of hele triatlon genoemd, bestaat uit 3,8 kilometer zwemmen en 180 kilometer fietsen, gevolgd door een marathon van 42,2 kilometer lopen. Sinds het jaar 2000 is triatlon een olympische sport….”

Het bracht ons op het idee de HELE triatlon ook in een SLOW versie uit te voeren. Maar dan ook op een bijzondere plek. Een startdatum hebben we nog niet, maar het zal in de lente zijn van 2022. Het wordt sowieso een evenement over een paar aaneengesloten dagen verdeeld, 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km wandelen. Daar zit volgens ons voldoende uitdaging in en onderstreept dat een SLOWTriatlon®, ongeacht de afstand, zeker niet voor watjes is.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de plannen voor deze hele SLOWTriatlon® (226 km), meld je dan even aan met onderstaande formulier. Plaats in het onderwerpveld de woorden “hele triatlon”.

Belangstellingsregistratie voor de hele SLOWTriatlon® voorjaar 2022

Plaats in het onderwerpveld de woorden “hele triatlon”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.