FAQ

Corona Maatregelen

De huidige voorwaarden voor buitensportevenementen vereisen dat deelnemers beschikken over een coronatoegangsbewijs. We zijn gehouden aan de controle hierop voorafgaand aan de entree op het evenemententerrein. Je kunt op 1 van de volgende 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  • Vaccinatiebewijs:
    Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
  • Herstelbewijs
    Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit. Dit kan ingepland worden bij: https://www.testenvoortoegang.org/

 

De 1/4e en 1/8 SLOWTriatlon® hebben beide een eigen fiets-en wandelroute, welke zijn ingeladen in een speciale route applicatie. Op belangrijke kruispunten zorgen wij voor het fietsonderdeel voor herkenbare route aanduidingen op de weg. Er zijn geen wegafsluitingen voor de SLOWTriatlon®.

Starten kan tussen 09.30 en 11.00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent! Wie het eerst komt, wie het eerst start.

H2O Harmelen, De Uithof 1, 3481 WE Harmelen (Let op! Er zijn twee zwembaden in de gemeente Woerden, kies de juiste, die in Harmelen)

De eerste start is om 09.30 uur en we sluiten de dag af met een borrel vanaf 16:00 u. Kortom; er is voldoende tijd voor alle deelnemers.

Direct bij de inschrijving. De inschrijving en incasso wordt verzorgd door Larssie, een boekingsplatform.

In Larssie kun je zelf een factuur genereren en downloaden.

Je ontvangt tijdig informatie over de route. Deze informatie bestaat uit een printbare routebeschrijving met knooppunten plus GPX-bestanden voor gebruik op eventuele wandel- en fietsnavigatie. De route is ook uitgezet met pijlen. Het start- c.q. inschrijfbewijs ontvang je direct na aanmelding.

Ben je onverwacht  verhinderd, dan kan iemand anders voor jou in de plaats komen. Dat kun je zelf regelen op het ticketplatform.

Er is een ruimte aanwezig waar je je kunt omkleden en spullen achter kunt laten. Hier zal iemand van de organisatie aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden.  We adviseren onze deelnemers om waardevolle spullen in de auto te laten of met zich mee te nemen tijdens het fietsen en wandelen.

Bij de SLOWTriatlon draait het niet om de tijd. Een startnummer is dus niet nodig!

Het wandel-en fietsparcours is niet verkeersvrij. Wanneer je op de openbare weg komt, moet je de verkeersregels respecteren.

De SLOWTriatlon zal in het geval van overmacht het evenement verplaatsen of annuleren; bij annulering krijgen de deelnemers geld terug.

De GPX-files van de verschillende routes worden in de week voor het evenement ter beschikking gesteld.

De GPX-files van de verschillende routes worden in de week voor het evenement ter beschikking gesteld.

Wij hebben gekozen voor de 1/8 en de 1/4. Meer over de achtergrond van de afstanden vind je op het lezenswaardige blog van tri-ptstudio.

Blijft je vraag onbeantwoord, dan kan je ons een bericht sturen via het formulier op deze pagina. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.