FAQ

De SLOWTriatlon zal in het geval van overmacht het evenement verplaatsen of annuleren; bij annulering krijgen de deelnemers geld terug.

Het evenement voldoet aan alle geldende regels omtrent coronaveilig sporten.

De SLOWTriatlon® wordt in juni coronaproof georganiseerd. Wat houdt dat in:

  1. De locatie ‘Buitenplaats Kameryck’ is in het bezit van het speciale KIWA-keurmerk Covid-19 en voldoet aan de hoogste normen. Zie hier voor meer info
  2. We hanteren een speciaal op het evenement afgestemd corona-protocol,
  3. Eind juni zullen naar verwachting de meeste deelnemers zijn gevaccineerd,
  4. We vragen de deelnemers om bij klachten niet te komen. Zij krijgen automatisch toegang tot een van de volgende SLOWTriatlons®.
  5. Indien het evenement vanwege de dan geldende overheidsregels geen doorgang kan vinden, kunnen deelnemers hun inschrijfgeld terug krijgen en wordt er naar een nieuwe datum gezocht.

Voor de SLOWTriatlon® van september en oktober wachten we de ontwikkelingen af, maar verwachten net als iedereen dat we dan weer in een andere, betere en meer veilige fase zijn beland.

De antwoorden op de meeste vragen over inschrijven vind je op https://help.larssie.com/

Het is mogelijk om bij aankoop van je ticket een ACTI + annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier. 

Direct bij de inschrijving. De inschrijving en incasso wordt verzorgd door Larssie, een boekingsplatform.

In Larssie kun je zelf een factuur genereren en downloaden.

Je ontvangt tijdig informatie over de route. Deze informatie bestaat uit een printbare routebeschrijving met knooppunten plus GPX-bestanden voor gebruik op eventuele wandel- en fietsnavigatie. De route is ook uitgezet met pijlen. Het start- c.q. inschrijfbewijs ontvang je direct na aanmelding.

De 1/4e en 1/8 SLOWTriatlon hebben beide een eigen fiets-en wandelroute, welke zijn ingeladen in een speciale route applicatie. Op belangrijke kruispunten zorgen wij voor herkenbare route aanduidingen op de weg. Er zijn geen wegafsluitingen voor de SLOWTriatlon.

Ben je onverwacht  verhinderd, dan kan iemand anders voor jou in de plaats komen. Dat kun je zelf regelen op het ticketplatform.

De eerste start is om 09.00 uur en we sluiten de dag af met een borrel en een BBQ tot 19.00 uur. Kortom; er is voldoende tijd voor alle deelnemers.

Het Rode Kruis is aanwezig op het SLOWTriatlon eventterrein. Hier vindt de opening, het zwemmen de borrel & de BBQ plaats. Als er onderweg iets gebeurt kan er telefonisch contact worden opgenomen met de organisatie.

Afhankelijk van de geldende corona maatregelen zullen wij startgroepen indelen. Momenteel gaan wij ervan uit dat we zeker tot 11.00 uur groepen hebben die vertrekken. Dit betekent dat als je graag in een late startgroep zit, je dit zodra de startgroepen bekend zijn aan ons kunt doorgeven.

Ja dit kan. In aanloop naar het event, zullen wij meer bekend maken over de mogelijkheden voor verhuur.  In onze sportshop kun je wel alvast een kijkje nemen om handige producten voor de SLOWTriatlon aan te schaffen.

 

Er is een ruimte aanwezig waar je je kunt omkleden en spullen achter kunt laten. Hier zal iemand van de organisatie aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden.  We adviseren onze deelnemers om waardevolle spullen in de auto te laten of met zich mee te nemen tijdens het fietsen en wandelen.

Bij de SLOWTriatlon draait het niet om de tijd. Een startnummer is dus niet nodig!

Daar zullen we onze deelnemers op een later moment over inlichten. Onze locaties zijn nu bezig om een prachtig menu samen te stellen zodat we de SLOWTriatlon feestelijk met elkaar af kunnen sluiten.

Het wandel-en fietsparcours is niet verkeersvrij. Wanneer je op de openbare weg komt, moet je de verkeersregels respecteren.

De GPX-files van de verschillende routes worden in de week voor het evenement ter beschikking gesteld.

Wij hebben gekozen voor de 1/8 en de 1/4. Meer over de achtergrond van de afstanden vind je op het lezenswaardige blog van tri-ptstudio.

Blijft je vraag onbeantwoord, dan kan je ons een bericht sturen via het formulier op deze pagina. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.