SLOWTriatlon® voor organisaties en bedrijven

Vitaliteit is dé succesfactor van een gezond bedrijf. Bewegen maakt mensen mentaal en fysiek gezonder, het draagt bij aan productievere medewerkers en meer plezier op de werkvloer.

Door met jouw bedrijf deel te nemen aan de SLOWTriatlon®, kun je op een nieuwe en sportieve wijze werken aan hernieuwde teamspirit.

Tip: gebruik de SLOWTriatlon® voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Of informeer eens naar de all-inclusive- sponsorpakketten en wordt maatschappelijk partner van SLOWTriatlon®.

Kijk bijvoorbeeld eens bij de editie SLOWTriatlon® Waterland van Friesland.

Voor meer info: Fons van Rooij | fons@slowtriatlon.com | 06 5470 8578 | www.slowtriatlon.com

 

Buitenplaats Kameryck

Met Buitenplaats Kameryck hebben we voor een centrale locatie gekozen in de provincie Utrecht. Goed bereikbaar met de auto. Kom je met de fiets en de trein, dan liggen de NS-stations Breukelen en Woerden op pakweg twintig minuten fietsen. Naast de prachtige buitenplaats, de voorzieningen en de mogelijk om de dag sportief door te brengen biedt Kameryck ook veelzijdige horeca met streekgebonden gerechten.

Vanaf Kameryck wandel en fiets je door het Groene Hart, een dunbevolkte veenweidegebied, de groene longen van de Randstad. En je geniet ondertussen van de vele optredens van het straattheaterfestival*. Tijdens het festival wordt het publiek in het historische centrum van Woerden verrast en vermaakt met optredens van tientallen artiesten uit binnen- en buitenland. We sluiten de dag af met een rijk gevuld streekbuffet.

*Het Straattheaterfestival wordt georganiseerd door Stichting Straattheaterfestival Woerden

SLOWTriatlon® biedt jou van harte een podium fondsen te werven voor jouw favoriete goede doel. Dat kan al in drie stappen:

  1. Meld bij ons jouw goede doel aan
  2. Geef de url of actiepagina op waar jouw supporters kunnen doneren
  3. Vertel aan iedereen die je kent dat je mee doet aan SLOWTriatlon® en dat zij jouw prestatie kunnen sponsoren ten bate van jouw goede doel

Succes met je actie!

 

Goede doelen gesteund door SLOWTriatlon®

Zwemmen

Je start vanaf 10:00 u met zwemmen van 500 of 1000 meter. We zwemmen een overzichtelijk parcours in De Grons (open water). In september heeft dat een comfortabele temperatuur. Je zwemt in je eigen tempo en stijl. Houd rekening met een kwartier tot een half uur zwemmen.

Fietsen

Je fietst 20 of 40 kilometer door het Friese merengebied tussen IJlst, Bolsward en Workum. Elk type fiets is toegestaan. Onderweg wordt u overgezet door een of meer pontjes. De route leidt u langs historische plaatsen.

Wandelen

Je wandelt, halverwege de fietsroute, 5 of 10 kilometer langs waterrijke natuur, door vogelrijke weides en door eeuwenoude straatjes. Onderweg zijn er talrijke mogelijkheden voor pauzeren op een van de terrassen.

Maatschappelijk partners

Aangesloten bij de
Nederlandse Triathlon Bond